Cart
Checkout Secure

 

Fast Shipping to  

Got a Question? Call Us

+45 20774166

Mon-Fri 10:00-16:00

Om osCerberus Strength blev etableret i 2012 af Calum Liptrot og Peter MacDonald-Brown.

Cerberus Strength Danmark blev gen-etableret i 2020 af Lars Besand, flerfaldig Danmarks Stærkeste Mand i U105kg & Master - samt Jyllands Stærkeste Mand u105 & Master, mange gange.
Han startede CSDK, på grund af, sin frustration over manglen på valg af ordentlig udstyr til seriøse atleter, den dårlige kvalitet af udstyr på markedet og de alt for dyre produkter til styrkesporten, som var tilgængelige i Danmark.

Med over 35 års erfaring indenfor styrkesport som Strongman, Crossfit, & bodybuilding, er der en stor viden om, hvad der kræves af produkter, som skal bruges indenfor styrke sport og derfor, er Lars en aktiv del, af teamet der er med til at designe og udvikle sortimentet, der er passende til de skandinaviske løftere uanset niveau.
Cerberus Strength Danmark.

Som aktiv atlet og på team med nogle af verdens største styrkeatleter , har Cerberus Danmark muligheden for, at tilbyde Skandinaverne / Danskerne , verdens stærkeste brand til en overkommelig pris
- testet af  de stærkeste i verden.
Dette garantere holdbarheden, kvaliteten og styrken af ​​produkterne, hvilket sikrer den ultimative konkurrencefordel.

Hvert Cerberus Strength-produkt er designet med henblik på ydeevne samt med den største opmærksomhed på detaljer.

Cerberus Strength er et globalt brand, der symboliserer kvalitet og tillid. Vores stadigt voksende produktsortiment bruges af topatleter over hele verden på det højeste niveau af konkurrence.


MADE BY THE STRONG FOR THE STRONG
Cerberus Strength – DEFEAT DESTROY DEVOUR
#cerberusstrength #teamcerberus

 

 

Why Do You Need A Lifting Belt?

Smelling Salts Explained

Don't Take Our Word For it! Here's What Top Athletes Say:

Added to cart!
Fast Local Shipping to Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping FRI FRAGT VED KØB OVER 800 Dkk You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Fast Shipping to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping