Cart
Checkout Secure

 

Fast Shipping to  

Got a Question? Call Us

+45 20774166

Mon-Fri 10:00-16:00

ALT DET MED SMÅT, PÅ DANSK

Vi har samlet alt Alt det med småt her, på dansk:

PRISER, LEVERING, RETURNERING, REKLAMATIONER MV.


PRISER
Alle priser ved levering af varer i Danmark er gældende udsalgspriser og sendes fra lager i Danmark.


Alle priser inkl. 25% moms.

LEVERINGSFORMER
Din ordre fremsendes med CoolRunner (via Bring) og sendes som brev / pakke. Den er forsikret.

 LEVERINGSTID – FØLG DIN PAKKE PÅ NETTET
Vi tager imod og leverer alle bestillinger i den rækkefølge, de kommer til os. Leveringstiden er for vores kjoler normalt 2-4 hverdage. For enkelte varer kan leveringstiden være længere, dog sjældent mere end 14 hverdage. Du modtager bekræftigelses e-mail samt sms fra Bring / CoolRunner forsendelsesnummer.

Dette nummer kan du med indtaste for på http://www.CoolRunner.dk og kan se hvor langt pakken er nået. Cerberus Strength Danmark er og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos BRING eller COOLRUNNER.

Returnering/ombytning

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.Cerberus-Strength.dk
 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag du; 
- har modtaget din vare/ligger klar til afhentning i pakkeshop
- får den sidste vare i fysisk besiddelse,  når ordren er delt op og leveres af flere omgange. 

Fortryder du dit køb skal du sende dit køb retur til os på nedenstående adresse og indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget dit køb.
Cerberus Strength Danmark, stationsvej 8, 9280 Storvorde,
Tlf. nr.: +45 20774166 (fra mandag - fredag fra kl. 10.00-14.00), du kan også anvende e-mail: danmark@cerberus-strength.com.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig og hurtigst muligt besked, om at du har fortrudt købet.


Returnering

Du SKAL SENDE din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har modtaget dit køb.  Det er IKKE muligt at komme hos os og aflevere pakken. Det er meget vigtigt at du sender din returpakke til vores adresse, da vi IKKE afhenter i pakkeshops. Cerberus Strength Danmark, stationsvej 8, 9280 Storvorde.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilsendelse af varen. Husk at sende din pakke retur som en forsikret pakke med tracking nummer da du er ansvarlig for at pakken bliver leveret tilbage til os. Den skal sendes til butikken - ikke til postafhentningssteder. 
Du må ikke sende med DAO da de efterlader pakkerne uforsvarligt hos os. Brug post.dk eller Bring.

Ved returnering/ombytning er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og i sin uskadte originale emballage. Du skal endvidere beskrive hvad du ønsker byttet/returneret/byttet tydelig. Du er tillige fuldt ansvarlig som afsender af pakken, for at din pakke når frem til os.  Du bærer ANSVARET for varen fra tidspunktet hvor varen leveres til dig. Det betyder også at du bærer ansvaret for pakken fra du returnere den, til vi har modtaget den. Det er altså dit ansvar som afsender at pakken kommer frem til os. Derfor anbefaler vi at du sender pakken med sporingsnummer så DU kan se hvor pakken befinder sig. 

Varens stand, når du sender den retur  
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen, på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  Varen må ikke være vasket. Varen må ikke lugte af parfume, sved eller røg. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder 
leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor du har modtaget varen. Vi tilbagebetaler IKKE returporto/fragt købt. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion og gennem vores betalingsudbyder, Shopify. 
Vi tilbagebetaler først når varen er modtaget retur. Vi har op til 14 dages behandlingstid på returneringer. Så snart din retur er behandlet modtager du en mail fra os. 

Nægtelse
Nægter du modtagelse af din pakke eller ej afhenter den i pakkeshoppen, vil der blive opkrævet et ekspeditions beløb på 59,- Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

REKLAMATION

Når du handler hos Cerberus Strength Danmark følger vi den danske købelov. Du har ifølge lovgivningen altid 2 års reklamationsret på dine køb. Det er vigtigt du ikke forveksler garanti med reklamationsret, da vi ikke udbyder garanti på nogen produkter - udover INFINITY LEVER BÆLTET. Når du reklamerer over en vare indenfor 6 måneder efter et køb, er det os som virksomhed der har bevisbyrden på om der er tale om en produktionsfejl. De sidste 6-24 måneder er det dig som forbruger der har bevisbyrden, og du skal derfor være sikker på der ikke er tale om fejlbehandling m.m. af dit produkt fra din side af.

•  Når du opdager en fejl eller mangel ved din vare, skal du inden for rimelig tid reklamere over det. Med rimelig tid forstås, at dette skal ske indenfor 2 måneder fra du opdager fejlen. Med dette menes også, at vi skal modtage varen indenfor de 2 mdr.

•  Efter du har opdaget en fejl, skade eller lignende ved et produkt bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Du bedes fremsende en mail til danmark@cerberus-strength.dk hvori du skriver dit ordrenr. samt vedhæfter tydelige billeder af skaden eller fejlen.

•  Når vi har vurderet de fremsendte billeder, vil vi muligvis bede dig sende din vare retur til os, hvor vi vil vurdere fejlen/skaden yderligere.

•  Når vi har modtaget din vare vil denne blive vurderet af professionelle fagfolk som kan fastslå om der er tale om en produktionsfejl. I tilfælde af at din reklamation er berettiget og der ikke blot er tale om almen slitage og brugsspor, vil vi udbedre skaden eller fejlen. I tilfælde af, at vi ikke kan tilbyde dette, vil vi tilbyde dig en ny vare. 

• BEMÆRK: Kan vi ikke tilbyde dig samme el. lign. vare kan beløbet refunderes. Vær dog opmærksom på, at vi fratrækker fragtomkostningerne. 

Hvad er slitage:

Vær opmærksom på at slitage ses ved, at brugssporene på varen er tydelige. F.eks. at elastikken i materialet er blevet mørnet, at fibrene er trukket fra hinanden på udsatte steder (f.eks. knee sleeves som er brugt uhensigtsmæssigt og stoffet er trukket fra hinanden) eller at varen er meget forvasket, og har mistet farve er blevet fnuldret eller lignende fra vask eller skyllemiddel. Derudover er syninger som tydeligt er blevet trukket fra hinanden og ikke blot gået op på fejlagtig vis heller ikke en reklamation.

Det kan også være størrelsen ikke har været 100% korrekt, eller at varen er blevet udsat for mere fysisk belastning end du som forbruger kan forvente den kan holde til.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Cerberus Strength Danmark. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: shop@cerberus-strength.dk

Persondatapolitik hos Cerberus Strength Danmark

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Cerberus Strength Danmark.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Cerberus Strength Danmark indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Opretter en konto

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedbackDen dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.cerberus-strength.dk er Cerberus Strength Danmark, Stationsvej 8, 9280 Storvorde, cvr nr. 41891785Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Shopify, Paypal, Anyday, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år. efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos www.cerberus-strength.com og betalingssystem gennem Shopify, Paypal, Anyday, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i www.cerberus-strength.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse shop@cerberus-strength.com.

 

Why Do You Need A Lifting Belt?

Smelling Salts Explained

Don't Take Our Word For it! Here's What Top Athletes Say:

Added to cart!
Fast Local Shipping to Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping FRI FRAGT VED KØB OVER 800 Dkk You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Fast Shipping to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping